Организатор: БОСНАЛИЕК ДД. ПРЕТСТАВНИШТВО СКОПЈЕ

БОСНАЛИЕК ДД. ПРЕТСТАВНИШТВО СКОПЈЕ

ВОСПАЛЕНИЕ НА УСТА И ГРЛО ТРЕТМАН СО LISOBACT SPRAY И PHARINGAL SPRAY

Датум на одржување:

Охрид 2.3.2016 Хотел милениум 14:30 часот

Прилеп 4.3.2016 Хотел Кристал Палас  14:30 часот

Тетово 10.3.2016 ресторан Принц 14:30 часот

Струмица 16.3.2016 Хотел Сириус  19 часот

Градско 18.3.2016 винарија Стоби 14 часот

Скопје 23.3.2016, Скопски саем, Конгресна сала со почеток во 14.30 часот

Штип, 1.4.2016, во просториите на Канал 77 Радио, со почеток во 19.30 часот.

Куманово, 21.04.2016, во Ресторан Ексклузив, со почеток во 15 часот.

Траење: 1 час

Контакт: 023090255

bosnalijek@bosnalijek.com.mk

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување