Организатор: КРКА ФАРМА ДООЕЛ

КРКА ФАРМА ДООЕЛ

СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ- ЦЕЛОСЕН ТРЕТМАН НА БОЛКИ ВО ГРЛО

Датум на одржување: 27.2.2016

Траење: 2 часа

Место на одржување: Скопје

Лице за контакт:  Милена Ѓошевска

Контакт: milena.djosevska@krka.biz    tel. 02 2720320/ 02 2700325

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување