ФИП вебинари на тема „Грижа за пациентите со респираторна болест“

Во текот на месец септември 2016 година секцијата на јавни аптеки на ФИП ќе организира 4 вебинери на тема хронично-респираторни болести.

Повеќе информации и пријавување на http://fip.org/files/fip/CPS/CPS_webinar2016.pdf

Бројот на учесници е ограничен.

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување