25 – ти септември – Светски ден на фармацевтите

Под мотото „Безбедни и ефективни лекови за сите“ , на 25 – ти септември се одбележа Светскиот ден на фармацевтите. По тој повод на 25 – ти септември во Скопје беше одржана свеченост. Со говор се обрати претседателката на Комората, проф. д-р. Бистра Ангеловска каде ја истакна улогата на фармацевтите во секоја сфера на нивното [...]

ВЕБИНАР: ellaOne – Ургентна контрацептивна таблета

Вебинар на тема: ellaOne - Ургентна контрацептивна таблета. Овој вебинар е активен на порталот. За да започнете со вебинарот кликнете на копчето во продолжение. *Препорачано е да користите Google Chrome или Mozilla Firefox. Започнете со вебинарот

ВЕБИНАР: Лактозна Интолеранција

Вебинар на тема: Лактозна интолеранција. Овој вебинар е активен на порталот. За да започнете со вебинарот кликнете на копчето во продолжение. *Препорачано е да користите Google Chrome или Mozilla Firefox. Започнете со вебинарот

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување