Важноста на примената на морска вода во хигиена на мукозната мембрана на горниот … | ВЕБИНАР

Важноста на примената на морска вода во хигиена на мукозната мембрана на горниот респираторен тракт – Hemofarm AD представништво Скопје Овој вебинар е активен на порталот. За да започнете со вебинарот кликнете на копчето во продолжение. *Препорачано е да користите Google Chrome или Mozilla Firefox. Започнете со вебинарот

Известување

Почитувани колеги,

Ве исвестуваме дека сертификатите од предавањето организирано од страна на Здружението на лекари по општа медицина –

Известување за фармацевтите – членови на Фармацевтската комора на Македонија

Се известуваат фармацевтите – членови на Фармацевтската комора на Македонија регистрирани во Регистарот на фармацевти што го води Комората дека на ден 17.5.2018 година од Регистарот на фармацевти ќе се предадат на Министерството за здравство – Управа за електронско здравство следните лични податоци:

1.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување