ВЕБИНАР: ellaOne – Ургентна контрацептивна таблета

Вебинар на тема: ellaOne - Ургентна контрацептивна таблета. Овој вебинар е активен на порталот. За да започнете со вебинарот кликнете на копчето во продолжение. *Препорачано е да користите Google Chrome или Mozilla Firefox. Започнете со вебинарот

ВЕБИНАР: Лактозна Интолеранција

Вебинар на тема: Лактозна интолеранција. Овој вебинар е активен на порталот. За да започнете со вебинарот кликнете на копчето во продолжение. *Препорачано е да користите Google Chrome или Mozilla Firefox. Започнете со вебинарот

СООПШТЕНИЕ ОД ФЗОМ ЗА АНЕКСИ/ДОГОВОРИ 2019

СООПШТЕНИЕ: За начинот на поднесување на барање за продолжување на договори и потпишување на анексите на договорите/договорите за 2019 годи со сите здравствени установи

На денешната средба што се одржа во просториите на Фондот за здравствено осигурување на Македонија,

Третман на оштетување на кожа со Lysobact крем | ВЕБИНАР

Третман на оштетување на кожа со Lysobact крем – Представништво Босналијек Овој вебинар е активен на порталот. За да започнете со вебинарот кликнете на копчето во продолжение. *Препорачано е да користите Google Chrome или Mozilla Firefox. Започнете со вебинарот

Важноста на примената на морска вода во хигиена на мукозната мембрана на горниот … | ВЕБИНАР

Важноста на примената на морска вода во хигиена на мукозната мембрана на горниот респираторен тракт – Hemofarm AD представништво Скопје Овој вебинар е активен на порталот. За да започнете со вебинарот кликнете на копчето во продолжение. *Препорачано е да користите Google Chrome или Mozilla Firefox. Започнете со вебинарот

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување