ВЕБИНАР: ellaOne – Ургентна контрацептивна таблета

Вебинар на тема: ellaOne - Ургентна контрацептивна таблета. Овој вебинар е активен на порталот. За да започнете со вебинарот кликнете на копчето во продолжение. *Препорачано е да користите Google Chrome или Mozilla Firefox. Започнете со вебинарот

ВЕБИНАР: Лактозна Интолеранција

Вебинар на тема: Лактозна интолеранција. Овој вебинар е активен на порталот. За да започнете со вебинарот кликнете на копчето во продолжение. *Препорачано е да користите Google Chrome или Mozilla Firefox. Започнете со вебинарот

СООПШТЕНИЕ ОД ФЗОМ ЗА АНЕКСИ/ДОГОВОРИ 2019

СООПШТЕНИЕ: За начинот на поднесување на барање за продолжување на договори и потпишување на анексите на договорите/договорите за 2019 годи со сите здравствени установи

На денешната средба што се одржа во просториите на Фондот за здравствено осигурување на Македонија,

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување