МАЛМЕД: Симпозиум на тема Легализација на канабисот во РМ во медицински цели

МАЛМЕД: Симпозиум на тема Легализација на канабисот во РМ во медицински цели.

Симпозиумот ќе се одржи на 15 и 16  септември во Хотел Александар Палас во Скопје.

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување