Пхармас Лекови Дооел Скопје

Пхармас Лекови Дооел Скопје

Dormin     –  природен третман на несоница

Laxamol    –  за прочистување на организмот и редовно празнење на цревата

Diarino ORS  –  линија на третман на дијареа и повраќање кај деца

25.02.2017  –  Скопје
25.02.2017  –  Скопје

Контакт:
kiril.pecevski@pharmas.mk

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување