Предавање на тема: Ефикасноста на Синомарин

Предавање на тема: Ефикасноста на Синомарин 2,3% хипертоничен раствор на морска вода при состојби на назална конгестија.

Хотел Кичево, Кичево; 31.10.2017, 15.00 часот.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување