Предавање – Диететика и диетотерапија – ЦЕНТАР ЗА КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА, ФАРМАЦЕВТСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ, УНИВЕРЗИТЕТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ

ЦЕНТАР ЗА КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА, ФАРМАЦЕВТСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ,

УНИВЕРЗИТЕТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ

Диететика и диетотерапија

Одржување: 3.11. 2016 Фармацевтски факултет Скопје

Траење: 5 часа

Лице за контакт: Маја Симоновска Црцаревска

msimonovska@ff.ukim.edu.mk; cke@ff.ukim.edu.mk

02 3126 032 ; 02 3 123 054

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување