Акредитирано предавање: БПХ, болка, терапија на заболувања на површински вени и алергии”

Известување,

На ден 14.05.2019 во просториите на хотел Double tree by Hilton ќе се одржи акредитирано предавање на тема:

“БПХ, болка, терапија на заболувања на површински вени и алергии”.

Предавањето е со почеток од 19.00ч.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување