ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

Ве известуваме дека во периодот од 23 до 26 Мај 2017 година Фармацевтската комора на Македонија нема да работи со странки.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување