Предавање: Најнови сознанија за терапијата на болка, рехабилитацијата и опоравувањето

Известување,

На 08.04 (Понеделник) во 10 часот во City Hall ќе се одржи предавање за Ice Power на тема “Најнови сознанија за терапијата на болка, рехабилитацијата и опоравувањето” предавач ќе биде реномираниот универзитетски професор од Финска Hannu Kokki.

Предавањето е акредитирано од фармацевтската комора.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување