ПОВИК за поднесување на пријави за едукатори, испитувачи и здравствени установи

За спроведување на пробната работа и полагањето на стручниот испит за дипломирани фармацевти и магистри по фармација

Повикот можете да го преземете тука.

Пријавата за повикот можете да ја преземете тука.

Напомена: Пријавата можете електронски да ја пополните и испечатите, но не можете да ја зачувате.

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување