Промена на местото на одржување на работилницата ‘‘Дијабетес Мелитус – улогата на фармацевтот‘‘

Поради технички причини имаме промена на местото на одржување на работилницата ‘‘Дијабетес Мелитус – улогата на фармацевтот‘‘.

Имено, работилницата ќе се одржи во истото време и на исти датум 06.09.2017 во 12ч., во ТЦЦ Гранд Плаза (кај Веро Тафталиџе, не центар), Конференциска Сала, наместо во ресторант Воденица.

Се извинуваме заради промената, сите учесници се лично известени.

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување