Термини за Еуцерин Акредитирани предавања I/2019

Почитувани,

Ве известуваме дека Еуцерин организира предавања кои се акредитирани со 3 бода од Фармацевска комора на Македонија.

Еуцерин Анти Пигмент – Нова патентирана формула за ефикасен третман на хиперпигментации.

16.04.2019 – Вторник – х. Вила Парк – Струмица; 15.30-17.00ч
17.04.2019 – Среда – х. Епинал – Битола; 15.30-17.00ч
18.04.2019 – Четврток – х. Милениум – Охрид; 11.00-12.30 и 15.30-17.00ч
22.04.2019 – Понеделник – х. Квинс – Скопје; 11.00-12.30 и 15.30-17.00ч

23.04.2019 – Вторник – х. Квинс – Скопје; 11.00-12.30 и 15.30-17.00ч

Акредитациите се електронски затоа кој не може да присуствува на предавањата може едукацијата да ја проследи и полага на следниов линк:

https://portal.fk.mk/Webinars/Webinars.aspx

Со почит

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување