Фармацевт: Експертот за вашите лекови

Од истражување и развој, преку ставање во промет, производство дистрибуција и издавање на лековите до апликација, следење на терапијата и советување не случајно секогаш е присутен фармацевтот. Секогаш во аптека, но и во болница, фармацевтот го користи своето знаење и вештини со точни информации и соодветни совети да помогне за користењето на секој лек. Тука е за секој пациент да го добие вистинскиот лек во вистинско време.

Почитувани, нека е среќен 25 – ти Септември, светскиот ден на фармацевтите!

Developing medicines Preventing illness
Available with subtitiels in: Arabic – Chinese –
English – French – Russian – Spanish
Available with subtitiels in: ArabicChinese
EnglishFrenchRussianSpanish
Advising the health care team Checking appropriate use
Available with subtitiels in: ArabicChinese
EnglishFrenchRussianSpanish
Available with subtitiels in: ArabicChinese
EnglishFrenchRussianSpanish

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување