ИНФО ЗА ПЗУ АПТЕКИ НАДВОР ОД МРЕЖА

Почитувани,

Во врска со вклучување на аптеките кои се надвор од Мрежата на ЗУ, потребни се податоци кои се наоѓаат во табелата во прилог. Табелата содржи два дела – Аптека (за податоци за аптеката) и  Вработени (податоци за вработените). Податоците се потребни за да се креираат аптеките како установи во системот, а вработените како корисници со цел да може да реализираат рецепти за лекови кои не се на товар на ФЗО.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување