Известување на понудена помош од Босна и Херцеговина

Почитувани,
Ве известуваме дека фармацевтите од Босна и Херцеговина по повод последиците од катастрофалното невреме што ја зафати Македонија на 06.08.2016 година понудија помош за настраданите. Фармацевтска комора на Македонија искрено им се заблагодарува.

Оригиналниот допис можете да го погледнете на следните линкови на англиски јазик и на босански јазик.

 

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување