Известување до ПЗУ – аптеки за вакцинација

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ

–         Фармацевти вработени во пзу – аптеки а кои досега не се пријавиле за вакцинација ниту со мејл во Комората ниту на линкот објавен на веб страницата на Комората да се пријават на линкот,

–         Фармацевтските техничари вработени во пзу – аптеки кои се пријавиле со мејл во Комората да се пријават на линкот,

–         Фармацевтските техничари вработени во пзу – аптеки кои не се пријавиле со мејл во Комората да се пријават на линкот.

ТИЕ ШТО ВЕЌЕ СЕ ПРИЈАВИЛЕ ДА НЕ СЕ ПРИЈАВУВААТ ПОВТОРНО!

ЛИНК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: https://vakcinacija.mk/pzu/

СИТЕ КОИ ДОБИЛЕ ТЕРМИН ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ А КОИ ОД ОДРЕДЕНИ ПРИЧИНИ НЕМА ДА СЕ ПОЈАВАТ НА ЗАКАЖАНИОТ ТЕРМИН ВЕДНАШ ДА ПРАТАТ ИЗВЕСТУВАЊЕ НА  vakcinacija@zdravstvo.gov.mk

ФАРМАЦЕВТСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување