Известување за акредитирано предавање

Известување за акредитирано предавање:

“Современ пристап на терапија и третман на вирусни инфекции” на

21.11.2018 во 15часот – контакт 076344752

Во Скопје во City Hall

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување