Известување за електронски картички за евиденција на континуирана едукација

Ве известуваме дека електронски картички за евиденција на континуирана едукација (акредитирани предавања) може да подигнете секој работен ден во просториите на Комората.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување