Известување за обновување на лиценците за работа

Фармацевтите кои имаат лиценца за работа чиј 7 – годишен период на важност истекува до 31.3.2018 година, доколку сакаат да ја обноват лиценцата за следните седум години, потребно е да поднесат барање за обновување до крај на февруари 2018 година.

Преземете ги формуларите на следните линкови
Барање за обновување на лиценца
Пријава за ажурирање на податоци во регистар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување