Плакати за аптеки – мерки и препораки

Почитувани, Во прилог се плакати кои треба да ги испечатите и да ги залепите на видливо место на излозите во аптеките:
Препораки за пациенти излог 1
Препораки за пациенти излог 2
Препораки за пациенти излог 3

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување