Препораки ФКМ

Почитувани во прилог се мерките и препораките кои ги подготви Фармацевтската комора и се однесуваат на актуелната состојба, а се во согласност записникот на Комисијата за заразни болести од 23.03.2020 година и со мерките и препораките на Министерството за здравство и Владата на РСМ.

Препораки ФКМ

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување