Пријавување за вакцинација – ПЗУ аптеки

Почитувани,

На линкот подолу поставена е апликација за пријавување за вакцинација за вработени во ПЗУ – матични лекари (општа медицина и гинекологија), аптеки, лаборатории и специјалистички ординации.

Ве молиме да го споделите линкот до сите аптеки, со цел да се пријават сите заинтересирани. Со регистрацијата се смета дека се пријавени за вакцинација, нема потреба од регистрација на друго место.

За сите следни чекори ќе бидете навремено известени.

Рокот за пријавување е до 23.02.2021 г.

Со почит,

ЛИНК ЗА ПРИЈАВА: https://vakcinacija.mk/pzu/

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување