Продолжување на рок за поднесување на кандидациони ливчиња

Продолжување на рок за поднесување на кандидациони ливчиња:

Почитувани,

Ве известуваме дека поради верскиот празник на 10.6.2022 година ( кој беше неработен ден) се продолжува рокот за кандидирање и во петок – 17.6.2022 година до 24.00 часот.

Изборна комисија,
Претседател – Снежана Јосковска

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување