Мр. по правни науки Наташа Здравковска – советник за правни прашања,

076/311-802

natasazdravkovska@fk.mk

 

Фарм. специјалист Маја Ковачева – советник за фармацевтски прашања,

075/423-280

majakovaceva@fk.mk

 

Дипл. економист Мирјана Бислимовска – советник за економски прашања,

076/311-801

mimi@fk.mk

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување