Важно известување до сите фармацевти

Почитувани колешки и колеги,

влегувањето на порталот на Фармацевтската комора се врши преку веб-страницата, кликнувајќи на делот Портал, а влегувањето во досието и следењето на вебинарите се прави со внесување на Вашето корисничко име кое е Вашиот e-mail пријавен во комората, лозинката се состои од последните 6 цифри од Вашиот ЕМБГ, а се логирате на копчето Логирај се.

Исклучок се оние фармацевти кои сѐ уште се на пробна работа и истата ја започнале преку самостојно регистрирање преку портал. Тие ја ставаат лозинката кои сами си ја креирале. Во случај на заборавена лозинка, може да се креира нова.

Линк до порталот линк

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување