Известување до членовите на Фармацевтската Комора на Република Македонија

Се молат членовите на Фармацевтската комора на Македонија што не добиваат e-mail да ги ажурираат своите податоци.

Барањето за ажурирање на податоците можете да го преземете тука.

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување