Симпозиум на фармацевти на Тузланскиот кантон

Симпозиум на магистрите по фармација на Тузланскиот кантон со меѓународно учество на тема: “Поместување на границите и нови предизвици во фармацијата” на 26 и 27 март 2016 год во Тузла, Хотел Тузла.

Трудовите се испракаат најдоцна до 11.3.2016 год.

Повеќе информации можете да прочитате на линковите подоле:

OBAVIJEST III Simpozij magistara farmacije TK

Poziv za prijavu radova – III Simpozij magistara farmacije TK

Upute autorima

UPUTE ZA PISANJE SAŽETAKA

 

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување