Известување

Ве известуваме дека канцеларијата на Фармацевтска комора на Македонија на ден 10.01.2020 година (петок), нема да биде отворена, поради задолжителен систематски преглед на вработените во стручната служба.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување