Online предавање на тема: „Улогата на омега-3 масните киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата“,

Почитувани колеги,

Чест ни е да Ве поканиме на online предавање на тема: „Улогата на омега-3 масните киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата“, кое ќе се одржи во среда, 15.12.2021 г., во 15ч., на платформата Microsoft Teams.

Линкот за предавањето е во прилог на оваа покана.

Предавањето е акредитирано од Фармацевтска комора.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување