„Да го зачуваме мозокот: Современ пристап во превенција и третман на мозочен удар“

Почитувани,

Од името на тимот на Bayer d.o.o. Љубљана – Претставништво Скопје, со задоволство би сакале да ве поканиме на вебинар „во живо“ на тема:

„Да го зачуваме мозокот: Современ пристап во превенција и третман на мозочен удар“

За таа цел, Ве молиме запомнете и резервирајте еден од следните термини преку формуларот за регистрација:

10.11.2021, среда, од 18:00 часот

17.11.2021, среда, од 18:00 часот

Вебинарот е акредитиран од Фармацевтска комора со 1 (еден) поен и ќе ни претставува чест доколку издвоите време за да го проследите вебинарот.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување