ИЗВЕСТУВАЊЕ во врска со бодување на сертификатите од webinari

Ве известуваме дека сертификатот од webinarot на FIP како и други webinari ќе бидат

прифакани од Фармацевтската комора и соодветно ќе се бодуваат.

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување