Известување за работа со странки за период од 17.04.2019 до 06.05.2019

Известување,

Почитувани, Ве известуваме дека во период од 17.04.2019 до 06.05.2019, Комората ќе работи со странки исклучиво во приемните саати од 11 до 13 часот.

Со почит,

Фармацевтска комора на Македонија

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување