2 бесплатни вебинари на англиски и шпански

Нашата следна иницијатива во CPS ќе биде да им обезбедиме на фармацевтите ширум светот можност да се вклучат во два бесплатни вебинари преку интернет на англиски и шпански.

1) Working towards better pain management и
2) Better pharmacists, better adherence

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување