Антикоагулација и антиагрегација „по мерка“ на вашите пациенти. Кога, ако не сега?!

Bayer d.o.o. Љубљана – Претставништво Скопје, Ве поканува на вебинар(и) „во живо“ на тема:

„Антикоагулација и антиагрегација „по мерка„ на вашите пациенти. Кога, ако не сега?! “

П Р О Г Р А М А

18:00 – 18:25  „Дали сме доследни во антикоагулацијата кај возрасни пациенти со преткоморна фибрилација?“
–Д-р Биљана Зафировска Талеска, ЈЗУ Универзитетска Клиника за кардиологија – Скопје

18:25 – 18:50  „125 години антиагрегација. Што научивме за превенцијата и третманот на мозочниот удар?“
–Д-р Ана Донева, ЈЗУ Градска општа болница 8 Септември – Скопје

18:50 – 19:00  Дискусија и заклучоци

Со кликање на линкот и пополнување на формуларот за регистрација, Ве молиме РЕЗЕРВИРАЈТЕ МЕСТО во еден од следните термини кој на вас Ви одговара:

13.4.2022 (среда) од 18:00 часот
20.4.2022 (среда) од 18:00 часот

Вебинарот е акредитиран од Фармацевтска комора со 1 (еден) поен и ќе ни претставува чест доколку издвоите време за да го проследите вебинарот.

Ви благодариме на довербата!

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување