Плива- Вебинар: “Вистинското место на фармакотерапијата на ресоираторните болести”

02.03.2021
03.03.2021
09.03.2021
10.03.2021
11.03.2021
16.03.2021
18.03.2021
23.03.2021
25.03.2021
30.03.2021
31.03.2021

Акредитирано од Фармацевтската комора на Македонија со 1 бод. После овие термини, предавањето ке биде поставено на Порталот на Фармацевтската комора, а за линк контактирајте го вашиот Плива представник.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување