Акредитирани настани на седницата на комисијата за акредитација на 23.5.2023

Акредитирани настани на седницата на комисијата за акредитација  на 23.5.2023:

1. ФФ/УКИМ : „ОБВРСКИ ОД НОВИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЧИТЕ

7.6.2023 година во хибридна форма со физичко присуство во просториите на Фармацевтскиот факултет или online учество.

Пријавување на следниот линк https://forms.gle/ihYh8LfPqMjn2nhj9  или со скенирање на QR кодот:

  1. Пзу Аптека ДНА Анифарм: Венска и артериска инсуфициенцуја превенција и третман

27.5.2023 Хотел Хилтон Скопје

БерлинХеми/ А Менарини Македонија Дооел Скопје:  Терапија на БПХ и болка. 30 Мај ресторан Воденица. Конатакт: amucev@belin-chemie.com

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување