VII – ми Конгрес по фармацијата со меѓународно учество 21 -24 – ти ноември, Боровец, Р. Бугарија

Од 21 до 24 – ти ноември во Боровец, Р. Бугарија ќе се одржи VII – ми Конгрес по фармацијата со меѓународно учество. Повеќе информации на следниот линк:
https://bsphs-congress-2019.com/

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување