Акредитирани настани

Акредитирани настани:

  1. МЗМБЛМ , Новини во лабораториската медицина, на 27.10.2021 , во траење од 6 часа , според член 5, точка 10 – Медицинска биохемија  ( Прва категорија ) , член 9, Табела 2 – меѓународен курс ( стручен состанок се бодува за активното учество со 10 бода , пасивно 8)  tosheskatrajkovska@gmail.com.
  2. САЛВЕО, Пост ковид советување во вашата аптека, според член 5 , точка 8 – Аптекарска практика ( Прва категорија ) , член 9, Табела 3 -работилница , се бодува за активно учество со 3, а за пасивно со 1 бод.
  3. КРКА, Живот без нелагодности, напроксен ( нестероиден антиинфламаторен лек), според член 5, точка  14 – медицински производ  ( Втора категорија ), член 9, Табела 3 ( други стручни состаноци ) се бодува за активно учество со 2, а за пасивно со 0,8 бодови.
  4. Bayer, Да го зачуваме мозокот : Современ пристап во превенција и третман на мозочен удар, според член 5, точка 5 – Клиничка фармација ( Прва категорија ), член 9, Табела 3 ( други стручни состаноци – работилница , се бодува за активно учество со 3, а за пасивно со 1 бод.
  5. Хемофарм, webinar на портал: За полесен живот и крај на непријатните ситуации на мажите, Prostenal-  Perfect, според член 5  , точка 4 – Лековити растенија ( Прва категорија), член 9, Табела 3- предавање, да се бодува за активно учество со 3, а за пасивно со 0,5 бодови.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување