,,Пост-Ковид Советување во Вашата аптекаˮ

Драги колеги, со задоволство Ве покануваме на активно учество на Салвео вебинарот на тема ,,Пост-Ковид Советување во Вашата аптекаˮ, чија основна цел е да ја покажеме докажаната улога на Аптеката како место за заштита, грижа, превенција, третман и мониторинг на пациентите.

Предавањето ќе се одржи на ден 28.10.2021 во 17 часот, предавач ќе биде Доц.др.спец Аријана Мештрович дипломиран фармацевт и истото ќе биде акредитирано од страна на Фармацевтската комора.

Пријавувањето се врши директно со кликање на Пријави се на следниот линк:

РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување