Известување од Фармацевтска комора на Македонија

Известување:

Поради активности поврзани до Светскиот ден на фармацевтите ве известуваме дека канцеларијата на Фармацевтска комора на Македонија на ден 25.09.2019 година (среда) нема да биде отворена.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување