КРКА-ФАРМА СКОПЈЕ – online едукативен состанок: “ Дали НОСОТ и ГРЛОТО се заедно во одбраната против вирусите”

КРКА-ФАРМА СКОПЈЕ организира online едукативен состанок на кој врвни експерти ќе одговорат на прашањата:

Дали инфекцијата со ковид-19 е само грип?
Зошто децата се најмалку подложни на корона вирусот и со најмалку компликации?Дали цетилпиридин хлорид има антивирусно дејство?
Какво е значењето на симптоматската терапија во третманот на вирусните респираторни инфекции?

Состанокот ќе се одржи на 24. 02. 2021 (среда) со почеток од 18:00 часот, преку платформата „Go To Webinar“ .

Линк преку кој ќе можете да се регистрирате:

https://attendee.gotowebinar.com/register/4603643503806611728

Стручниот состанок е акредитиран, затоа ве молиме регистрацијата да ја направите од вашата лична мејл адреса и до вашето име задолжително напишете го бројот на лиценцата, добиен од Фармацевтската Комора.

 

25.02. 2021(четврток) со почеток од 18:00 часот, преку платформата „Go To Webinar“ .

Линк преку кој ќе можете да се регистрирате:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1528243510331296528

Акредитирано од Фармацевтската комора на Македонија со 0,8  бодови.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување