Продолжуваат активностите на Комората со ФЗОМ на РСМ

Продолжуваат активностите на Комората со ФЗОМ на РСМ во насока на подигнување на квалитетот на здравствените услуги кон пациентите и нивно соодветно вреднување преку изнаоѓање на заеднички прифатливи решенија .

На вчерашниот состанок се дискутираше за цената на услугата , ретроградното одјавување на осигурениците и партиципацијата.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување