VI-ти Комгрес на Бугарското научно друштво по фармација со меѓународно учество 13-16 октомври 2016

VI-ти Комгрес на Бугарското научно друштво по фармација со меѓународно учество 13-16 октомври 2016

Погледнете ја програмата и прочитајте повеќе тука.

Остави коментар

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување