7-ми април – Светскиот ден на здравјето

Albanian

Фармацевтската комора им го честита 7-ми април – Светскиот ден на здравјето на сите свои членови!
Фармацевти, бидете здрави и живи и чувајте го своето здравје затоа што на светот сте му неизмерно потребни!

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување