DITA BOTËRORE E SHËNDETIT – 7 PRILL

македонски

Oda Farmaceutike Ju uron të gjithë anëtarëve të saj 7 Prillin – Ditën Botërore të Shëndetit!
Farmacistë, qofshi të shëndetshëm dhe me jetë dhe kujdesuni për shëndetin tuaj sepse ju i nevojiteni botës pa masë!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH